Als het gaat van ‘Tu tuduh tududuh’, ‘Sweet Caroline, Oh oh oh’, ‘Volaaaare’ of ‘Titaaaanium!’, dan weet je dat het feest is! DJ Jorno neemt mensen graag mee op een natural high waar even alles los mag (high heels off) en waar iedereen voldaan naar terugkijkt. Dat kan met Salsa tot dikke beats, maar ook met verrassende wendingen en nostalgie. Van jong tot oud op de dansvloer krijgen en knállen, dat is de missie! “I take fun very seriously” 🙂

“Een onvergetelijke beleving is mijn doel en maakt DJ’en een machtig mooi beroep”

DJ Jorno draait al jaren op de meest uiteenlopende gelegenheden. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten en van lounge tot après ski. Regelmatig in samenwerking met saxofonisten en zangers.

Met een uitgebreide collectie van 4000 gecureerde tracks in werkelijk alle genres is hij van alle markten thuis.

Boek DJ Jorno


“We were completely satisfied about his performance, with positive reactions from the audience and a good turnover at the bar.”

Yma Quentin – Urban Farmers

Wat hebben wij een prachtige trouwdag gehad! Het feest met de dj en saxofonist was super, we hebben alleen maar positieve reacties gehad. De dansvloer stond de hele avond vol en zowel oud als jong had het ontzettend naar zijn zin. De voorbereiding met dj Jorn was vakkundig en prettig.
Karuna & Jarno

 

Voor ons huwelijksfeest waren wij op zoek naar een DJ en een saxofonist. We wilden onze gasten verassen met iets bijzonders. En dat is gelukt! Ongelooflijk hoeveel positieve reacties wij als bruidspaar gekregen hebben voor ons feest.
Rick & Vera