Al sinds de jaren 90 is DJ Jorno actief in de muziek. Zijn passie voor het DJ-vak ontstond toen hij met vrienden bij de lokale jongerensoos feesten begon te organiseren. Het werd al snel duidelijk dat hij in de DJ booth volledig op zijn plek was.

In de loop der jaren heeft hij met veel plezier op uiteenlopende gelegenheden gedraaid: bedrijfsfeesten, bruiloften, cultuurpodia, een café, winkelopeningen, etc. van Disco tot top40 hits, van house tot happy hardcore en après-ski: niets is hem te gek. “Het is een pure kick om de sweet spot op een feestje te vinden. Of ze nou ‘Sweet Caroline, Oh oh oh’, ‘Rolling on the River’ of ‘Back by Dope Demand’ meezingen, I love it!”.

Als DJ vind Jorno het belangrijk te blijven groeien en omarmt hij met veel plezier de ontwikkelingen in het vak én in het snel ontwikkelende aanbod van muziek. Daarnaast verbreedt hij ook zijn horizon met het produceren van eigen muziek.

Boek DJ Jorno


“We were completely satisfied about his performance, with positive reactions from the audience and a good turnover at the bar.”

Yma Quentin – Urban Farmers

Advertisements