Aymar Torres (beter bekend als Aymar Middendorp) is een zanger en multi-instrumentalist uit Aruba. In 2006 met zijn 19e verhuisde hij naar Nederland om zijn muziekcarrière voort te zetten.

Aymar is zanger-bassist van de rockband BOXRUBA en gitarist van de reggae-ska band OFFSHORE. Sinds 2006 heeft hij op verschillende grote podia gestaan (o.a. Zwarte Cross, Madness Festival etc.). In 2013 nam hij deel aan het tv-programma  “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”.

In mei 2017 begon Aymar  aan een nieuwe solo-project als bossanova zanger-gitarist. Zijn repertoire bestaat uit Braziliaanse bossanova nummers uit de jaren 50, 60, 70 van legendarische artiesten zoals Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben en Gilberto Gil. Ook  speelt hij nummers van de Cubaanse latin groep Buena Vista Social Club en van Antilliaanse artiesten zoals Levi Silvanie en Izaline Calister.

Aymar Torres is dus met zijn uitgebreide taal-kennis en tropische vibe, dé perfecte act voor jouw club, café, restaurant, bruiloft, huisfeest of festival.

Advertisements