Welkom!

Nu ik de 40 heb bereikt moet ik met pijn in mijn hart nog steeds toekijken hoe mannen die mooie meid voorbij laten lopen, avonturen laten varen, potentiële relaties missen. Simpelweg omdat ons, vreemd genoeg, niet geleerd is hoe in ons mannelijke kracht te staan, van daaruit contact te leggen met de ander en hoe verdere stappen te zetten.

Met vallen en opstaan heb ik sociale angsten overwonnen. Van een schuchtere jongen met een laag zelfbeeld heb ik mij ontwikkeld tot iemand die zich vrij voelt, makkelijk nieuwe contacten legt en weet hoe hij verleidelijk kan zijn voor de dames.

Dit viel op bij mijn vrienden. Ik kon niet langer aanzien hoe er bij sommige jaren vervlogen zonder ook maar 1 date. Ik begon met hen uit te vinden waar hun angsten vandaan kwamen om die vervolgens te overwinnen. Met behulp van meditatietechnieken, zelfonderzoek en het aanreiken van tools die voor mij hadden gewerkt gingen we aan de slag en om vervolgens in real life contact te leggen met meiden.

PIONIERS GEZOCHT

Langzaamaan begon ik door te krijgen welke methoden het beste werkte om effectief blijvende veranderingen in iemand te realiseren. Ik zag jongens weer volledig opbloeien en het vertrouwen in de ander en hun zelf werd langzaam aan hersteld. Om dit geluk te ontsteken bij een ander is iets bijzonders. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar heren die willen fungeren als ‘proefkonijn’ zodat ik deze methode verder kan ontwikkelen en later kan overdragen aan vele anderen.

Onderaan kan je je aanmelden voor de pioniersgroep waarmee we 4 dagdelen aan de slag gaan. Tijdens deze dagen willen we ons programma uittesten om te zien hoe we zo effectief mogelijk onze kennis over kunnen dragen en welke methoden het beste werken om jou in je mannelijke kracht te krijgen. Het doel is om jou te laten ervaren hoe je op een speelse manier sociaal contact kan leggen. Hoe je vrouwen op een aantrekkelijke en respectvolle manier kan aanspreken en aan het einde van de rit weet hoe je een date regelt. Het ultieme doel is om je te laten ervaren hoe enorm waardevol het is om sociaal vrij te zijn.

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit

DAG 1

  • Kennismaking en inventariseren we waar jouw beperkende overtuigingen liggen en hoe dat je belemmert in het sociale contact.
  • Hoe sta je als man in het leven en wat maakt een man nou eigenlijk aantrekkelijke en hoe breng je die eigenschappen tot bloei.
  • We gaan aan de slag met meditatietechnieken die jou gaan helpen om om te kunnen gaan met sociale angst en afwijzing.

DAG 2

  • Met een vrouwelijke assistent gaan we oefenen hoe je iemand benaderd, hoe je je intentie duidelijk maakt en hoe je een gesprek leidt.
  • We reiken je de zijwieltjes aan waar je op kan steunen als we daadwerkelijk vrouwen gaan aanspreken in het openbaar.
  • De straat op om bepaalde oefeningen te doen die uit de sociale context vallen. Hiermee wordt direct inzichtelijk waar knelpunten liggen.

DAG 3

  • Deze hele middag zullen we ‘infield’ bezig zijn en gaan we onder de loep leggen hoe je iemand aanspreekt en waar je kan verbeteren op dat vlak.

DAG 4

  • Dit is de dag waarop we concrete stappen gaan zetten waarbij je leert hoe je naar een date aanstuurt.
  • Aan het einde van de maken we de balans op en delen we de ervaringen.
  • We willen er voor zorgen dat dit een levensveranderende ervaring is en geven we je mee hoe je de geleerde technieken kan internaliseren.

DETAILS

Locatie: Den Haag/Rotterdam
Data: NTB in april
Kosten: € 75,-

We selecteren maximaal 4 deelnemers waar we dit avontuur mee aan gaan. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. We vragen een onkostenvergoeding van € 75,- voor dit traject. En na afloop vragen we je om een review zodat we toekomstige klanten kunnen enthousiasmeren.

Voelt het alsof dit programma voor jou is geschreven? Omschrijf je motivatie en meld je aan!