Southern blues-pop with a bit of folk flavor. J.F. Blackstone is known for his percussive guitar playing in which he blends country and blues. Listening to his voice and his songs, you might be reminded of J.J. Cale and Tony Joe White.

Though his unique sound evolved over time, Blackstone didn’t go unnoticed, and when his single ‘Spit That Blues’ was released, radio stations started to pick up on it. Soon after, he was invited to appear on national television shows like De Wereld Draait Door and De Beste Singer Songwriter. Ever since, he has been touring the country and has had the honor of opening shows for artists like Chef´s Special, Eric Bibb and Cock Robin.“Wat ons betreft in de hoofdklasse van de Nederblues. Gevoel, timing en muzikaal vakmanschap allemaal in één”

Arrow Classic Rock

“After a song or two you get the feeling you’re driving through the Mississippi Delta”

3 voor 12

“A sound that reminds of J.J. Cale en Tony Joe White”

File Under

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte voor een optreden van J.F. Blackstone.

Reviews

1 2 3 4 5

Fabian is een prettige persoonlijkheid. Hij denkt leuk en goed mee over hoe het huiskamerconcert het beste vorm te geven. Ondanks deze ongewone tijden op dit moment was het een super intiem en prachtig optreden. Kortom een prachtige herinnering voor mijn vader zijn 70e verjaardag. Bedankt Fabian en zijn bassist Martijn – Marije

1 2 3 4 5

Fabian kwam zn afspraak heel goed na. Hij had nooit onder een balkon een serenade gegeven maar hij was geweldig.Mijn man werd 70jaar en die heeft genoten. Fabian vroeg ook leuke dingen over mn man dus een verrassing waard. Echt aan te bevelen voor zo iets. Voor ons een hele dikke 10!
Ineke

1 2 3 4 5

J.F. Blackstone heeft een uniek en indrukwekkend optreden neergezet. Er zijn maar weinig artiesten die de old school blues op zo’n weergaloze manier weten neer te zetten en die zo’n een onnavolgbare indruk achterlaten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Olga

1 2 3 4 5

Fabian is een ervaren en vriendelijke muzikant en dat merk je op het podium! Hij speelde tijdens het Gigstarter café prachtige sfeervolle liedjes. Zowel solo als met band een aanrader voor elk soort event!
Erik

1 2 3 4 5

Het contact met J.F. Blackstone verliep erg goed. Na eerdere positieve ervaringen met een optreden van Fabian, besloten wij hem te boeken voor de opening van het bedrijf DAARO Rotterdam. Net zoals voorgaande boeking is dit goed bevallen en was de sfeer erg goed! Het is een aanrader.
Milou

1 2 3 4 5

We hebben Blackstone als artiest nu helemaal geadopteerd! Het is zo ongelooflijk fijn om hem, eventueel met zijn gasten, te horen spelen! Erg knap om een straat in beweging te krijgen met een swingend blues nummer of muisstil met een gevoelige ballad. Zijn reportoire wordt in overleg heel flexibel ingezet. We kijken er naar uit als hij weer komt, heerlijk!!
Graaf Florisstraat

1 2 3 4 5

Fabian heeft met zijn optreden mijn verjaardag een bijzonder tintje gegeven. Afspraken kwamen makkelijk tot stand, Fabian luistert goed naar de wensen voor de avond en heeft ook zelf leuke ideeen. Op de avond zelf was het optreden (samen met Jessy) een mooie mix van optreden op de voorgrond en later meer als omlijsting op de achtergrond. Ik beveel hem zeker aan!
Hilde