Fabian laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White.

De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb.“Wat ons betreft in de hoofdklasse van de Nederblues. Gevoel, timing en muzikaal vakmanschap allemaal in één”

Arrow Classic Rock

“Na een nummer of twee krijg je het gevoel dat je door de Mississippi rijdt”

3 voor 12

“Een geluid dat herinneringen oproept aan J.J. Cale en Tony Joe White”

File Under

20 November 2020Alphen aan den Rijn – La Bodega ’87CANCELED

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte voor een optreden van Fabian.

Reviews

1 2 3 4 5

Fabian is een prettige persoonlijkheid. Hij denkt leuk en goed mee over hoe het huiskamerconcert het beste vorm te geven. Ondanks deze ongewone tijden op dit moment was het een super intiem en prachtig optreden. Kortom een prachtige herinnering voor mijn vader zijn 70e verjaardag. Bedankt Fabian en zijn bassist Martijn – Marije

1 2 3 4 5

Fabian kwam zn afspraak heel goed na. Hij had nooit onder een balkon een serenade gegeven maar hij was geweldig.Mijn man werd 70jaar en die heeft genoten. Fabian vroeg ook leuke dingen over mn man dus een verrassing waard. Echt aan te bevelen voor zo iets. Voor ons een hele dikke 10!
Ineke

1 2 3 4 5

Fabian heeft een uniek en indrukwekkend optreden neergezet. Er zijn maar weinig artiesten die de old school blues op zo’n weergaloze manier weten neer te zetten en die zo’n een onnavolgbare indruk achterlaten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Olga

1 2 3 4 5

Fabian is een ervaren en vriendelijke muzikant en dat merk je op het podium! Hij speelde tijdens het Gigstarter café prachtige sfeervolle liedjes. Zowel solo als met band een aanrader voor elk soort event!
Erik

1 2 3 4 5

Het contact met Fabian verliep erg goed. Na eerdere positieve ervaringen met een optreden van Fabian, besloten wij hem te boeken voor de opening van het bedrijf DAARO Rotterdam. Net zoals voorgaande boeking is dit goed bevallen en was de sfeer erg goed! Het is een aanrader.
Milou

1 2 3 4 5

We hebben Fabian als artiest nu helemaal geadopteerd! Het is zo ongelooflijk fijn om hem, eventueel met zijn gasten, te horen spelen! Erg knap om een straat in beweging te krijgen met een swingend blues nummer of muisstil met een gevoelige ballad. Zijn reportoire wordt in overleg heel flexibel ingezet. We kijken er naar uit als hij weer komt, heerlijk!!
Graaf Florisstraat

1 2 3 4 5

Fabian heeft met zijn optreden mijn verjaardag een bijzonder tintje gegeven. Afspraken kwamen makkelijk tot stand, Fabian luistert goed naar de wensen voor de avond en heeft ook zelf leuke ideeen. Op de avond zelf was het optreden (samen met Jessy) een mooie mix van optreden op de voorgrond en later meer als omlijsting op de achtergrond. Ik beveel hem zeker aan!
Hilde